Här kommer Anna som är på plats i Norrköping lägga upp bilder.

Kvittar var först med att erbjuda digitala kvitton i svenska butiker och gör det nu möjligt att få kvitton från ännu fler platser. Vi välkomnar kassasystemet xCash som från och med 17 februari erbjuder Kvittar.

Först ut att erbjuda digitala kvitton via xCash blir restaurangen Pizzeria Napoli i centrala Norrköping.

– Vi tycker det känns bra att finnas på en central plats nära Norrköping Science Park. Det gör det möjligt för många företag i stan att spara både tid och pengar.” säger Anna Oscarsson, en av grundarna till Kvittar.

– Det betyder mycket för oss att vara bland de första kassasystemen i Sverige som faktiskt kan erbjuda konsumenter digitala kvitton. Vi inser att det kommer vara väldigt värdefullt för våra kunder, säger Alexios Mouratidis, VD xCash AB.

Med digitala kvitton blir all form av redovisning mycket enklare. Och risken att ett kvitto kommer bort blir så när som obefintlig.

Att få ett kvitto digitalt är enkelt. När du betalar på en restaurangen eller i en butik lämnar du över ditt körkort eller annat ID-kort. Detta ”blippas” och kvittot skickas direkt till din profil på min.kvittar.se.

Kvittot dyker upp direkt i din iPhone eller Androidtelefon så du kan kolla så allt stämmer. Från Kvittar kan du sen enkelt lägga en kommentar på kvittot och skicka det vidare till den som är ekonomiansvarig. Detta sparar massa tid och pengar för företagen när hela flödet blir digitalt.

För företagen på Norrköping Science Park kommer Kvittar även att erbjuda sin tjänst Kvittar Rapport till ett rabatterat pris för att uppmärksamma att man nu kan få digitala kvitton i Norrköping.

– Vi vet att många företagare inte vill ödsla mer tid på administration mer än nödvändigt. Vi är övertygade om att Kvittar kan göra livet lite enklare för våra entreprenörsvänner här i Norrköping, konstaterar Anna Oscarsson.

Träffa Kvittar i Norrköping

Kvittar kommer vara på plats när det första digitala kvittot skickas från Pizzeria Napoli fredag 17 februari kl 11.00. Kom gärna förbi och säg hej!

Läs mer om hur du som har xCash kommer igång.