Lugn sommar med kvittoordning

Nu börjar det närma sig sommar och med det så börjar det bli dags att få det sista på plats innan semestern. Alla papper ska i ordning och alla utlägg ska redovisas. Därför tycker vi att det är ett perfekt tillfälle för alla att börja använda Kvittar Rapport, allt för att göra livet lite enklare och semestern lugnare. För att du ska kunna börja använda det redan idag kan du nu testa Kvittar Rapport helt gratis i en månad.

Kvittar Rapport är till för dig som enkelt vill få en sammaställning av dina kvitton. Det är perfekt för att samla dina kvitton för resor, renoveringar, semestern, representation och andra kvitton både privat och i jobbet. Många använder idag Kvittar Rapport för att redovisa utlägg i jobbet.

Inne på min.kvittar.se kommer du igång direkt genom att aktivera ”Testa Kvittar Rapporter”. Sen är det enkelt att göra en rapport:

- Välj de kvitton du vill sammanställa och klicka på knappen ”till Rapport”
- Ge din nya rapport ett namn
- Rapporten hamnar under fliken ”Rapporter”
- Här kan du enkelt redigera och skicka din rapport via e-post

Detta sparar tid både hemma och på jobbet!

Aktivera redan idag och testa gratis. Efter en månad betalar du endast 79 kronor/ månad!

Njut av juni
/Kvittar teamet