Är du fantastisk och vill bli en del av vårt team

Kanske har du sett vår film?!
Har du hört att Kvittar söker säljare? by Kvittar on GoAnimate

På Kvittar jobbar vi med att göra vardagen lite lättare för företag och deras anställda. Vi har kommit en liten bit på vägen och har en tjänst som är redo att växa.

Vi tror att du är lite annorlunda, driven och är ute efter något extra! Vi letar efter dig som gillar att jobba med ett litet team, bygga upp en säljorganisation och utmanas till tusen.

Vi tror att du tillsammans med oss kan vara helt fantastisk! Vill växa tillsammans och vill utvecklas som person. Du tycker om att sätta höga mål och gillar att jobba för att uppnå dem. Du blir ansvarig för att hitta nya kunder och underhålla kontakten med både nya och gamla kunder.

Vi tror att du 
– har tidigare erfarenhet av sälj
– gillar att jobba i team och självständigt
– gillar uppsökande försäljning och långsiktiga kundrelationer

Vi vill veta mer om dig, vad som får dig att älska kundkontakter och vad du har med dig i bagaget. Främst vill vi veta vad som gör att du har roligt på jobbet. Har du några frågor eller är sugen på att lära känna oss lite mer så maila info@kvittar.se

Vi finns i Malmö på Stora Nygatan.
Anna Oscarsson
0709-462439

Säljare som vill expandera sökes

Vi söker just nu en säljare som ska komplettera vårt team. Tipsa gärna vidare!

Kort om tjänsten
Är du driven och vill jobba i ett expanderande bolag där du kan bli vår framtida försäljningschef. Då tror vi att vi kan vara rätt för dig!”

Om Kvittar
Kvittar startade 2009 med målet att bygga ett system för att göra det enklare att hantera kvitton för företag. Vi är ett litet företag med bas i Malmö. Idag leverera vi en tjänst för att göra det enklare för företag att göra utläggsrapporter och hantera deras reseutlägg. Vi drivs av passionerade personer och tycker om att jobba med drivna människor. Vi söker nu en ny person till vårt företag.

Om tjänsten
Du kommer att jobba med att utöka vår kundstock och blir försäljningsansvarig för att skapa nya affärer. För att trivas i rollen bör du gilla att ha högt ställda krav, vara ihärdig och vara bra på att förstå kundernas behov.
Du kommer att jobba mot andra företag för att underlätta deras utläggshantering och förbättra deras kvittoflöde. Du är van vid utmaningar kring B2B försäljning och brinner för nykundsbearbetning. Du får även själv förvalta den kundbas du har och vidareutveckla relationen med dem. Fokus ligger på att expendera på B2B genom att få fler att använda vår tjänst.

Tjänsten innebär ett stort egenansvar och du arbetar självständigt mot egen budget och uppsatta mål. Vi tror att du kommer att kunna växa med oss och kan se dig själv som försäljningschef.

Profil
– Du har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning.

– Vana av att arbeta självständigt och utvecklas.

– Du är positiv och ser möjligheterna.

– Erfarenhet av förhandlingar mot ekonomiska beslutsfattare.

– Du drivs av att nå budget och företagets uppsatta mål.

– Du har gärna jobbat inom IT-sektorn tidigare.

– Du jobbar antagligen som regionansvarig eller säljchef på ett mindre företag idag

– Du vill vara en del av att få ett företag att växa.

– Du är driven av att kunna expandera och bli framtida försäljningschef.

– Du kompletterar vårt team.

Lön:
Grund + provision

Ansökan:
Vänligen skicka din ansökan till team@kvittar.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan . Eventuella frågor gällande tjänsten besvaras av vår VD Ingemar Pettersson, ingemar@kvittar.se 0702161980

Gå med oss på Internetdagarna

Snart är det dags för Internetdagarna. På Tisdag den 23 oktober är vår Anna med och deltar i en panel kring ”Var är brudarna?”. Vi har en biljett över till tisdag och onsdag på Internetdagarna och skulle vilja ge den till någon av våra fantastiska hjältar, det vill säga till någon av er.

Du har chans att vinna biljetten genom att gå in och testa Kvittar Rapport idag och sprider ordet till vänner via Facebook eller Twitter.

Vi lottar ut biljetten på fredag eftermiddag, så skynda dig att testa! Biljetten är värd 5400 kr. Vi ser fram emot att hänga med dig på Internetdagarna den 23-24 oktober!

Godmorgon Almedalen #gma12

Nu är vi på plats i Almedalen. Vi började morgonen i Godmorgon Almedalen och pratade om företagande tillsammans med Elisabeth Thand Ringqvist vd på Företagarna . Ni kan se vad vi pratade om tillsammans med Joakim Jardenberg och Brit Stakston .

Vår aktivitet i Almedalen

Almedalen i Visby fylls varje år sedan fyrtio år tillbaka med fullt av människor med de politiska riksdagspartierna som kärna. Detta är idag Sveriges största politiska mötesplats. Öppenhet och demokrati står i centrum och seminarier, arrangemang, presskonferesner, tal och debatter fyller veckan. Så klar kommer vi att vara där för att delta i paneler och debatter.
Är du i Almedalen och vill träffa oss så maila anna@kvittar.se eller ring oss på 0709462439, såklart når du oss också på Twitter

I veckan kommer du kunna träffa oss här:

Bygger vi framtidens företag på personliga varumärke och farliga idéer?

– Måndag 2 juli, 7.30 – 9.00

Anna Oscarsson, it-entreprenören som är medgrundare och styrelseordförande i företaget Kvittar och Alf Rehn , ekonomiprofessorn som utmanar alla föreställningar om innovation, möts på Handelskammarens scen på M/S Sigyn för att prata omframtidens företagare, personliga varumärken och farliga idéer.

Globalisering, digitalisering och en allt snabbare utveckling påverkar inte bara förutsättningarna för dagens företag utan skapar också helt nya möjligheter för morgondagens företagare. Vad skapar och driver framtidens företag och företagare?

Information och anmälan på Facebook

Alla tillväxtföretag finns i storstäder, eller?

– Måndag 2 juli, 12.30- 14.30

Det är de små företagen som driver Sverige, de senaste 20 åren har fyra av fem nya jobb skapats i företag med färre än 50 anställda. För att småföretagen ska fortsätta att vara en svensk tillväxtmotor krävs det att även unga väljer att starta ett eget företag. Idag vill många unga bli företagare, men det är få som vågar ta steget. Det är bara vart fjärde företag idag som startas av en person under 30 år. 2010 startades två av tre nya företag i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Företagarna genomför ett seminarium som berör unga företagares villkor idag med särskilt fokus på förutsättningarna i storstadsregionerna; Göteborg, Malmö och Stockholm.

Läs mer och anmäl dig på Facebook

Skåne släpper kontrollen och skapar innovationer ?

– Tisdag 3 juli, 8.00 – 9.00

Hur kan offentliga aktörer som Region Skåne bidra till att skapa innovation genom att släppa kontrollen och arbeta med öppen data? Hur kan våra gemensamma dataresurser skapa innovation och tillväxt? Den offentliga sektorn genererar dagligen stora mängder information. Fram till nyligen har det vara en intern angelägenhet och fokus har mest legat på att skydda sin data.

Runt om i världen ser vi goda exempel på hur data, genom öppna flöden i händerna på innovativa entreprenörer och samhällsbyggare, kommer till användning och skapar arbetstillfällen. Deltagare; Pia Kinhult, Regionstyrelsens ordförande, Region Skåne, Christer Månsson, VD Media Evolution, Joakim Lundblad, Analytiker vid Sydsvenska Industri- och Handelskammaren, Åsa Minoz, Projektledare för den nationella innovationsstrategin 2020, Näringsdepartementet, Peter Noù, Handläggare Vinnova, Anna Oscarsson, grundare och styrelseordförande, Kvittar. Moderator: Thomas Frostberg, Ekonomisk krönikör, Sydsvenskan

Mer information och anmälan hos Media Evolution

Testa Kvittar Rapport gratis i en månad!

Lugn sommar med kvittoordning

Nu börjar det närma sig sommar och med det så börjar det bli dags att få det sista på plats innan semestern. Alla papper ska i ordning och alla utlägg ska redovisas. Därför tycker vi att det är ett perfekt tillfälle för alla att börja använda Kvittar Rapport, allt för att göra livet lite enklare och semestern lugnare. För att du ska kunna börja använda det redan idag kan du nu testa Kvittar Rapport helt gratis i en månad.

Kvittar Rapport är till för dig som enkelt vill få en sammaställning av dina kvitton. Det är perfekt för att samla dina kvitton för resor, renoveringar, semestern, representation och andra kvitton både privat och i jobbet. Många använder idag Kvittar Rapport för att redovisa utlägg i jobbet.

Inne på min.kvittar.se kommer du igång direkt genom att aktivera ”Testa Kvittar Rapporter”. Sen är det enkelt att göra en rapport:

– Välj de kvitton du vill sammanställa och klicka på knappen ”till Rapport”
– Ge din nya rapport ett namn
– Rapporten hamnar under fliken ”Rapporter”
– Här kan du enkelt redigera och skicka din rapport via e-post

Detta sparar tid både hemma och på jobbet!

Aktivera redan idag och testa gratis. Efter en månad betalar du endast 79 kronor/ månad!

Njut av juni
/Kvittar teamet

Undersökning av studenter vid Lunds Universitet

Just nu jobbar en grupp med studenter från Lunds Universitet med en konsumentundersökning för Kvittar. De letar just nu efter Kvittaranvändare som kan hjälpa dem att svara på en del frågor kring digitala kvitton. Eftersom att vi vet att du  som använder Kvittar eller känner till Kvittar kan bidra med mycket kunskap vill vi gärna ha din hjälp.

Undersökningen är kort och tar max 2 minuter att fylla i.  Svaren kommer att behandlas av studenterna och självklart är de anonyma. Denna undersökning är en del i raden av enkäter som ska ligga till grund för deras  förslag på marknadsåtgärder för Kvittar.

Tusen Tack!

Du svarar på enkäten genom att klicka på länken: http://www.surveymonkey.com/s/CM8FZHQ

Saltimporten i DN

I maj skrev DN om digitala kvitton och Saltimporten.

”De handlare som önskar kan börja med digitala kvitton redan i dag, så länge de använder sig av godkända lösningar – exempelvis tjänster som levererar kvitton till webbkonton eller till mobilen. Några som erbjuder möjligheten sedan några veckor tillbaka är Saltimporten Canteen i Malmö.

– Långsiktigt är det en bra grej för miljön, säger Ola Rudin som driver restaurangen.

Men någon anstormning av pappershatande kunder har han ännu inte hunnit märka av.

– Vi har det inte som den enda lösningen, och än så länge är det inte så många som frågat efter ett digitalt kvitto. Men det krävs nog en inkörningsfas. Snart kommer nog alla att erbjuda detta, tror Ola Rudin.”

Mer av artikeln kan läsas här

Malmös bästa lunchställe går över till digitala kvitton

Saltimporten Canteen har kallats Malmös bästa och häftigaste lunchställe. Nu erbjuder de sina kunder digitala kvitton. För Ola Rudin och Sebastian Persson som driver Saltimporten Canteen är det viktigt att värna om miljön samtidigt som de ger sina gäster bästa tänkbara service. Därför är det självklart att ge kunderna möjligheten att välja att få kvittot digitalt.

Saltimporten Canteens kassa är först ut av Sveriges Omegakassor att erbjuda digitala kvitton via Kvittar. Omega är en uppskattad och väletablerad kassa som används av hundratals restauranger runt om i Sverige.

Intresset för digitala kvitton har ökat stadigt de senaste åren, men många har avvaktat skatteverkets nya meddelande som ska komma nu i vår om att man inte behöver skriva ut kvittot på papper om det istället överlämnas digitalt.

– I flera år har vi arbetat för en förändring och nu är den äntligen på gång. Och i och med de nya förhållandena har vi märkt en klar attitydförändring hos restaurangägare och handlare, säger Anna Oscarsson en av grundarna till Kvittar.se.

Nu kan alla som använder Omega kassa erbjuda miljövänliga digitala kvitton. En enkel uppdatering av programmet är det enda som krävs för att komma igång.

– Det är bara för butiker att kontakta sin leverantör eller kontakta oss på Datorama direkt, säger Mikael Rönnerblad som är marknadschef på Datorama. Datorama AB är svensk generalagent och utvecklare av Omega kassasystem.

För butikerna och restaurangerna som erbjuder digitala kvitton betyder det att de inte behöver skriva ut lika mycket papperskvitton som idag. Något som både sparar på miljön och ekonomin. För kunderna blir det enklare att hålla koll på garantier eller kvitton som ska redovisas i bokföringen.

På Saltimporten Canteen har man redan kommit igång med digitala kvitton.

– För oss är digitala kvitton en naturlig del i den goda service vi vill erbjuda våra kunder, konstaterar Ola Rudin på Saltimporten Canteen.

Här kan du läsa mer om hur du aktiverar Kvittar i din Omega kassa.

Kontakt

Kvittar

Anna Oscarsson
anna@kvittar.se
+46 709 462 439

Datorama

Mikael Rönnerblad
Mikael@datorama.se
+46 240-810 50
www.datorama.se

Saltimporten Canteen

Ola Rudin
ola.rudin@gmail.com
+46 706 518 426
rudinpersson.wordpress.com

Äntligen försvinner papperskvittot

I början på 2009 startade Kvittar AB arbetet mot målet att byta ut alla papperskvitton mot digitala kvitton. Nu har det äntligen blivit klart att de butiker som har Kvittar kommer att slippa att skriva ut papperskvitton. Den senaste tiden har det varit mycket diskussioner kring de 1.5 miljarder kvitton som skrivs ut varje år,  vilket motsvarar cirka 60 000 avverkade träd. Nu accepterar Skatteverket äntligen det digitala kvittot vilket gör att vi kan slopa papperskvittot.

”Det gör att vi redan nu kan börja erbjuda digitala kvittot istället för papperskvitto vilket spara massor av papper och mycket plats i våra plånböcker. För att inte tala om hur mycket det underlättar för alla företag och dess bokföring runt om i Sverige.” säger Anna Oscarsson en av grundarna till Kvittar.se.

Kvittar var först med att erbjuda digitala kvitton i svenska butiker för konsumenten och gör det nu möjligt för butikerna, restauranger och hotell att även slippa det fysiska kvittot. Med digitala kvitton blir all hantering enklare vare sig det handlar om privata köp eller utlägg för företaget. Risken att ett kvitto kommer bort blir så när som obefintlig.

Att få ett kvitto digitalt är enkelt. När du betalar på en restaurangen eller i en butik lämnar du över ditt körkort eller annat ID-kort. Detta ”blippas” och kvittot skickas direkt till din profil på min.kvittar.se. Kvittot dyker upp direkt i din iPhone eller Androidtelefon så du visuellt kan kontrollera att allt stämmer, innan du lämnar butiken.

För butikerna innebär detta mindre papper och mycket besparingar. Kvittar som idag finns integrerat i tre kassasystem, Omega, xCash och JobOffice gör att de butiker och restauranger som har någon av de kassasystemen enkelt kan börja skicka kvitton digitalt.  Kvittar gör det via en enkel teknisk lösning det smidigt för fler kassasystem att enkelt koppla sig till Kvittar.

”Vi har sedan vi startade strävat efter att ersätta det fysiska kvittot och är oerhört glada att Skatteverket äntligen har öppnat upp för denna möjlighet. Vi tror att det kommer förändra handeln i många avseenden.” säger Anna Oscarsson en av grundarna till Kvittar.se.

 

Vad är Kvittar

Varje dag skriver Sveriges butiker ut flera mil av kvitton – kvitton som ofta passerar många händer innan de till slut häftas på papper och bokförs. De flesta kvitton kommer inte ens dit. Ändå skrivs de ut.

Kvittar är ett digitalt kvittosystem. Kvittar var först ut i Sverige med att skicka kvittot digitalt hela vägen från kassan till konsumenten. På så vis erbjuder Kvittar en kvittohantering som aldrig varit enklare – eller säkrare. Allt genom att lagra och hantera sina kvitton helt digitalt på min.kvittar.se.

För att kvittot ska kunna skickas digitalt behöver Kvittar integreras i kassasystemet. Kassasystemet skickar kvittot till Kvittar som sedan lagras digitalt. Kvittar har idag användare som är både privatkunder och företag och utvecklar tjänster för de olika segmenten.

Läs mer på www.kvittar.se    Twitter: @kvittar

 

Kontakt

Anna Oscarsson, Grundare, anna@kvittar.se+46 709-462 439

Ingemar Pettersson, VD, ingemar@kvittar.se  +46 702-161 980